Diëtistenpraktijk Lekker Gezond is aangesloten bij

Natuurdiëtisten

De Natuurdiëtisten Nederland vindt dat in het huidige geneeskundige denkmodel de functionele geneeskunde en integratieve dieetkunde als herstellende factor nog te weinig wordt ingezet. Lees meer

Netwerk Orthomoleculair Diëtisten

Het netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD) is een netwerk voor diëtisten die zich gespecialiseerd hebben in de orthomoleculaire voedingsleer en geneeskunde.

Een orthomoleculair diëtist denkt vanuit de visie dat voeding (orthos) de juiste moleculen vormt voor een optimale gezondheid. Lees meer

Diëtisten Coöperatie Nederland

Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) is een landelijk netwerk van vrijgevestigde diëtisten. De DCN ondersteunt haar leden op gebied van kwaliteitsmanagement en biedt scholingen aan in samenwerking met professionals op verschillende terreinen.

Grip op Koolhydraten

Deze benaderingswijze richt zich op de totale hoeveelheid en verdeling over de dag van koolhydraten. Op deze wijze is het mogelijk om een verandering in de koolhydraatstofwisseling en energiehuishouding te bewerkstelligen.

Oerslank

Door het onderzoeken van klachten en deze te verbinden met lichaamssystemen is het mogelijk om disbalansen te herkennen en te gaan herstellen.