Aandacht voor gezond zijn = aandacht voor voeding!

Voed-je-gezond diëtisten

 

Voor gezondheid en bij ziekte

Heb je een klacht en wil je er blijvend vanaf? Wil je meer energie, gezonder leven of meer weten over volwaardige voeding? Bij ons kun je terecht voor advies en behandeling.

 

Voeding en supplementen?

Leefstijladviezen, waaronder voeding, zijn altijd de basis van het advies van de Voed-je-Gezond diëtist. Uit ervaring weten wij dat veel gezondheidsklachten verbeteren of verdwijnen met aanpassingen in de voeding. Soms hebben kleine veranderingen al een groot resultaat. We maken hierbij gebruik van een zo natuurlijk mogelijke onbewerkte voeding: natuurvoeding. Natuurvoeding is rijk aan voedingsstoffen en arm aan onnodige toevoegingen. Waar nodig zal het voedingsadvies aangevuld worden met voedingssupplementen.

 

Individueel

Een goede voeding en levensstijl zijn belangrijk voor je gezondheid. Maar wat is voor jou de juiste voeding?

 

Bij het opstellen van het behandelplan en adviezen houden we naast je hulvraag rekening met je persoonlijke geschiedenis, stofwisselingstype, jouw mogelijkheden en wensen. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van je klacht om die aan te pakken. Dit betekent dat het advies van twee mensen met dezelfde klacht er verschillend uit kan zien.

 

Wetenschap!

Wij gebruiken de laatste wetenschappelijke informatie plus onze ervaring om tot een voedingstherapie te komen. De Voed-je-Gezond diëtist is aangesloten bij het kennisnetwerk Orthomoleculair diëtisten waarbinnen we wetenschappelijke informatie uit wisselen en ons bijscholen. Diëtisten aangesloten bij ons netwerk hebben naast een afgeronde  HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek, een vervolgopleiding gedaan (erkend door de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde, MBOG). Daarnaast zijn wij als diëtist geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici (KP)